Mijn verhaal

Al een tijdje was ik niet helemaal tevreden over mezelf. Ik vond mezelf te zwaar en was ongelukkig als ik in de spiegel keek. Tevergeefs probeerde ik meerdere diëten. Niets hielp om de kilo’s kwijt te raken. Tot mijn zoon op een dag heel enthousiast thuiskwam van de Active Lifestyle Club.

Ik besloot een keer mee te gaan en dat pakte goed uit. Ik raakte maar liefst 17 kilo kwijt en voelde me bovenal een stuk fitter. Hier was ik zo enthousiast over, dat ik besloot om ook anderen te gaan helpen gezond en effectief af te vallen. Ik volgde een opleiding en begon als coach. Dit was het begin van Elma Lifestyle Coaching (ElisC).

Het gaat om de mens achter de mens

Coaching is veel meer dan alleen effectief afvallen. Ik begrijp heel goed dat mensen hiermee worstelen omdat ik het zelf ook fysiek en mentaal heb ervaren. Ik vind daarom het belangrijk om een band met mensen op te bouwen en te zorgen voor een goede sfeer. Dit maakt het leuk om elke week langs te komen voor de wekelijkse coachingsessie. Het mooiste van mijn werk als coach vind ik, dat ik andere mensen kan helpen om gezonder en fitter te worden. Dit geeft ontzettend veel voldoening en energie. 

© Copyright Elma Lifestyle coaching