Hé, ik zal me even voorstellen, mijn naam is Wilma van Loenhout. Na mijn ziekte was ik vele kilo’s aangekomen, ook mede door de medicijnen die ik moest gebruiken. Vaak geprobeerd om af te vallen, dan dacht ik van, ik ben goed bezig, niet teveel eten, geen vet en dan ging ik heel enthousiast op de weegschaal staan, maar helaas…., tevergeefs, geen gram eraf, soms zelfs nog aangekomen. Dat gaf me een erg down gevoel.
Toen ben ik met Elma meegegaan, zij is coach bij de Active Lifestyle Club. Dat was mijn eerste stap op weg naar een verandering in mijn leefstijl. Ik ben nu inmiddels 10 kilo afgevallen en voel me veel fitter en energieker.
Ik heb nog nooit zo gezond gegeten en ik mocht ook veel meer eten dan ik daarvoor altijd deed, en dan toch afvallen, dat is toch geweldig!!!

Hallo, mij naam is Patricia Bogers en ik heb meegedaan met de 90 dagen challenge. De belangrijkste redenen waren om af te vallen en van het snaaien af te raken. Ik ben meer gaan bewegen en door het gepersonaliseerd voedingsschema ben ik gezonder gaan eten.
Ook bewustere keuzes maken op bijvoorbeeld een feestje, niet meer los gaan in snaaien en juist gezonde dingen te pakken hielpen mijn stap voor stap verder. Dit geld ook voor het normale dagelijkse eetpatroon. 1 keer opscheppen i.p.v. 2 keer en/of restjes van de kids op eten. Genoeg is genoeg, niet door blijven gaan! 
Het resultaat? Ik voel me zoveel beter dan voor de challenge. Ben super trots op mezelf dat ik dit ben aangegaan en wat ik tot nu toe heb bereikt! Ik ben uiteindelijk 12 kilo afgevallen. Ik ben ook trots dat ik zo'n fijne coach had, want zonder Elma was ik niet gekomen waar ik nu ben!

© Copyright Elma Lifestyle coaching